Kamelenrace

Dit concept hebben we stiekem een beetje afgekeken van de Tilburgse kermis. Voor de mensen die het nog nooit gespeeld hebben, een kleine uitleg: vol spanning sta je met een bal in je hand te wachten tot je kan gooien. Zodra je hoort ‘en goóien maarrrrr’ breekt je het zweet pas echt uit. Met je beste gooi probeer je het balletje in het goede gat te mikken zodat je kameel gaat lopen. Wij vonden het te jammer dat we dit alleen tijdens de kermis konden spelen, maar het neerzetten van een grote vrachtwagen op jouw terrein leek ons nou ook weer geen geweldig idee. Daarom hebben wij een levensechte variant gemaakt. Met échte kamelen? Nee joh, mensen verkleed als kamelen! Bezoekers spelen in teams van 2, waardoor er in totaal 6 mensen tegelijk kunnen spelen. Om het allemaal zo eerlijk mogelijk te houden hebben we een sultan die goed oplet en kijkt wie het eerste de finish over komt.

Voor de koudere dagen hebben we ook een andere variant op de kamelenrace, namelijk de pinguïnrace.  Geen zorgen, bij dit concept worden ook geen pinguïns geschaad, we hebben namelijk voor dit concept ook hele mooie pakken voor de deelnemers.

De bezoekers delen zich op in teams waarbij de een omgetoverd wordt tot een kameel en de bal moet gooien en de andere persoon staat aan het einde van de race met een mandje, elke keer als een bal word gevangen in het mandje mag de kameel een stap vooruit doen. Welk team het eerste bij de finish is heeft gewonnen!