BEUN Productions

De productie van een evenement is keihard BEUNen, hetgeen in ons DNA zit (en toevallig ook in ons logo). Wij zijn ervan overtuigd dat dit een van de meest krachtige manieren is om een concept over te brengen op de doelgroep. Je kunt de bezoekers volledig onderdompelen in de wereld, het thema of de sfeer waar het concept voor staat. De meeste facetten die komen kijken bij de productie van een evenement doen we zelf. Van technisch tekenen tot de aankleding, van vergunningsaanvragen tot de online communicatie, van stroomplannen tot aan de personele bezetting, enfin; we draaien er onze twee rechter handen niet voor om. Het liefst combineren wij al deze dingen zodat ze samen een mooi en compleet evenement vormen. Uiteraard kunnen we ook helpen bij één van deze onderdelen of ze volledig uit handen nemen. Kunnen we voor jou iets betekenen? Laat het gerust weten!

Voor Fontys Hogescholen ontwikkelden wij in 2017 een concept dat we vervolgens tot in ieder detail uitvoerden tijdens het evenement. Er was nauw contact met alle partijen om ervoor te zorgen dat iedereen kon genieten van een, achteraf geslaagde, Purple Camping. Dit was dé locatie waar eerstejaars studenten hun eerste nachten als student doormaakten.
Het concept van de Desperados Road Show was al volledig ontwikkeld door Werktuig. Zij zochten in 2018 alleen nog professionele hulp bij de uitvoerende productie van het 10-daagse evenement.

Benieuwd wat we mochten betekenen voor onderstaande projecten? Klikken!

Geen zin om veel tekst te lezen?

Bekijk hier foto's van voorgaande projecten!