Tafelvoetbalfiets

Naast onze beroemde Bakfiets Twister zijn er ook een aantal nieuwe bakfiets concepten bij gekomen. Dit zijn de 4-op-1-rij Bakfiets, de Battleshot bakfiets en de Tafelvoetbal Bakfiets. Voor de 4-op-1-rij bakfiets hebben we het begrip ‘reis-editie’ misschien iets te serieus genomen. We hebben het klassieke 4-op-1-rij spel uitvergroot en op een Bakfiets geplaatst.

Om iets meer competitie naar de bakfiets te brengen hebben we de Tafelvoetbal Bakfiets gemaakt. In principe tafelvoetbal op wieltjes dus, ideaal om je vrienden in te maken, of indruk te maken op de dames. Wat het nog extra leuk maakt? Een scheidsrechter erbij die het live commentaar levert.

Toch liever de bar opbrengsten verhogen? Hiervoor hebben we de Battleshot Bakfiets. Op deze bakfiets hebben we een combinatie van zeeslag en biertjes drinken ontwikkeld. Word het biertje geraakt dan moet de bezoeker die drinken!

Door al deze spellen op de bakfiets te zetten hoeft de bezoeker niet meer naar het spel toe te gaan, maar komt het spel naar de bezoeker toe.

Geen zin om veel tekst te lezen?

Bekijk hier foto's van voorgaande projecten!