Bakfiets Twister

De titel windt er geen doekjes om; dit is twister op én naast een bakfiets.

Door een gigantisch twister rad te combineren met een bakfiets hebben we jouw favoriete jeugdspel festivalproof, mega mobiel én plezier verhogend gemaakt. Bakfiets Twister is de ideale warming-up voor iedere festivalbezoeker, van jong tot oud. Door de mobiliteit kunnen we de bezoekers in alle uithoeken van een festivalterrein bedienen met rek- en strekoefeningen. Onder de strenge doch gezellige leiding van twee ervaren Bakfiets Twisteraars wordt het spel vaak (iets te) fanatiek gespeeld. Nieuwe liefdes ontstonden op de Twister mat en echtscheidingen werden aangevraagd direct nadat hij haar ‘per ongeluk’ omduwde om zijn linker hand op groen te krijgen. Om zoveel mogelijk van dit soort prachtige liefdesverhalen te laten ontstaan kunnen er zestien spelers tegelijk meedoen.

Wanneer iedereen klaar staat in positie wordt er een flinke draai aan het rad gegeven waarmee wordt bepaald welk ledemaat aan de beurt is. Vervolgens wordt er een ballenbakbal (lekker woord!) uit een ton gegrabbeld waarmee de kleur wordt bepaald waarop de spelers zich mogen storten. Uiteraard geldt voor de rest van het spel de traditionele Twister regel: omvallen is AF!

Muzikale Bakfiets Twister
Voor muziekkenners onder ons bieden wij ook een muzikale variant aan van de Bakfiets Twister. Hierbij wordt de kleur niet bepaald door een grabbel in de ton, maar door het nummer dat gestart wordt. Zo gooi je ineens je rechter voet op Red Red Wine en ben je met je linker hand op zoek naar een Yellow Submarine. Deze variant vereist opperste concentratie van de deelnemers en een rustige omgeving. Ideaal dus voor een festivalcamping of bedrijfsevenement.

Bakfiets Twister werd in 2017 bedacht, ontwikkelt en geproduceerd. Naast deze activiteit hebben wij nog een aantal zelf ontwikkelde concepten. Daarnaast denken we ook graag met de klant mee over unieke maatwerk concepten.

Geen zin om veel tekst te lezen?

Bekijk hier foto's van voorgaande projecten!