Zelf ontwikkelde concepten

Uit enthousiasme hebben wij een aantal eigen festival activaties ontwikkeld die we kant-en-klaar aan kunnen bieden aan onze klanten. Zij weten wat ze kunnen verwachten en wij weten wat we moeten doen. Niet ieder concept is geschikt voor ieder festival of bedrijf. Daarom helpen wij graag om de perfecte match te maken. Mocht er niks matchen, maar ben je wel enthousiast over onze concepten? Dan ontwikkelen we toch gewoon een concept op maat!

Beerpong XXL
Dit is ons eerste en meest populaire eigen concept. Beerpong XXL is de uit zijn voegen gebarsten variant van het bekende Amerikaanse drankspel. Twee teams strijden tegen elkaar in sport arena gevuld met enthousiaste spelbegeleiders en 1 meter hoge red cups. Er mag geschoten, geslagen en uiteraard gegooid worden met een foambal. Dit alles om agressie en energie kwijt te raken en uiteraard punten te scoren. Heb je als team zes cups geraakt? Dan mag je jezelf de gelukkige winnaar noemen van een stevige partij Beerpong XXL.

Bakfiets Twister
De ideale warming-up voor iedere festivalbezoeker. Sinds de uitvinding van het wiel is de Bakfiets Twister een stuk mobieler geworden. Hierdoor kunnen bezoekers overal op het (festival)terrein warmdraaien voor een avond lang dansen. Op de, voor 4 tot 6 personen gemaakte, Twister mat gaat het er soms hard aan toe. Pootjes worden gelapt, handen weggetrokken en lichamen omgeduwd. Sta je als laatste op al je handen en voeten? Mega gefeliciteerd met dit talent!

Kamelenrace
Geïnspireerd door de Tilburgse Kermis en uitgevoerd op de manier die BEUN Creatives bekend is – onze Kamelenrace is groter en levendiger dan het origineel. De deelnemers hijsen zichzelf in een kei-groot kamelenpak en huppen op de balletjes af. Elke keer dat het balletje in het mandje van de kameel beland, mag de kameel een stapje naar voren. Het mooie van dit concept is dat we ook een wintervariant hebben – de Pinguïnrace. Zelfde spel, maar in een winters thema.

 

Hier zijn onze eigen concepten recent geweest:

Geen zin om veel tekst te lezen?

Bekijk hier foto's van voorgaande projecten!