BEUN Creatives

Is onderdeel geworden van onze nieuwe onderneming: www.backspace.nl

Hi, we moeten wat vertellen… 

Er zijn wat dingen veranderd. BEUN Creatives is in 2021 na twee vreemde en stille jaren verdwenen om plaats te maken voor een nieuw avontuur: Backspace Creations & Events. Mocht je dus hier zijn omdat je op zoek bent naar ons, of een van onze toffe concepten, neem dan vooral contact met ons (Ruud en Kirill) op via info@backspace.nl.

 

…BEUN Creatives…

BEUN Creatives staat symbool voor vijf fantastische jaren met vijf geweldige vrienden en ontelbaar veel avonturen. Een klassiek uit de hand gelopen studentenbedrijf van de vijf streepjes die voor altijd symbool zullen staan in ons logo. En hoewel het logo nog trots te vinden is op emblemen, op tasjes en op sociale media, was het tijd voor iets nieuws. Naast die vijf strepen bestond BEUN Creatives uit een collectief van tientallen creatieve, lieve, enthousiaste en knotsgekke BEUNHAZEN die jarenlang op allerlei manieren cruciaal waren voor ons bedrijf. Zonder hen, geen BEUN Creatives. Er rest ons dan ook niet anders dan eeuwige dank voor al die steun en inzet in de afgelopen jaren.

 

…wordt Backspace Creations & Events.

En hoewel BEUN Creatives stilletjes verdween, ontstond er ook iets nieuws. Ruud en Kirill waren nog niet klaar met de evenementen industrie. Daarom hebben ze besloten om het hoofdstuk BEUN af te sluiten en in te zetten op een nieuwe uitdaging: Backspace Creations & Events. Op Paaspop, óók voor ons traditioneel gezien de aftrap van het hoogseizoen, kondigde we ons vervolg aan. Meer informatie over het nieuwe bedrijf vind je hier: www.backspace.nl.

Sinds 2016 ontwikkelden we concepten, bouwden we activiteiten en entertainden we festivalbezoekers. Wat ooit als grap begon is uitgegroeid tot een van de gezelligste bedrijven in de festival wereld. We deden nooit dingen die we niet leuk vonden (op de afwas na) en hebben altijd als doel gehad om bezoekers nóg meer plezier te laten beleven aan een festival. Dit probeerden we te bereiken door interactieve, vaak ludieke, concepten te maken.

Onze eigen concepten worden onderdeel van de nieuwe formule: Backspace Creations & Events. Niet alle concepten hebben de pandemie overleeft, maar om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden klik je hier! 

2016 – 2021

Ruud Gelissen

ruud@backspace.nl

Met de bruine trui in het midden!

Kirill Blokker

kirill@backspace.nl

Met het zwarte hemd aan de linkerkant.

Algemeen

info@backspace.nl

Voor als je niet kunt kiezen!

Benieuwd wat we al hebben gedaan?

Klik hier voor onze projecten!