Beerpong XXL

Je favoriete drankspel, maar dan extreem groot! 

Welkom op de pagina van onze meest aangevraagde activatie: Beerpong XXL. We staken dit, oorspronkelijk Amerikaanse, drankspel in een nieuw, veel te groot jasje. Normaal zijn de red cups zo’n 15cm hoog, wij hebben ze iets vergroot tot 1 meter waar meer dan 200 liter drank in past. De ‘drink heel je cup leeg als ik scoor’ regel hebben we voor de volksgezondheid dan ook maar even laten vervallen. Waar we daarentegen volledig op hebben ingezet zijn de oorsprong en de spelbeleving. Met de kernwoorden Amerikaans, extravagant, groots en energiek in gedachten hebben we Beerpong XXL ontwikkelt tot de activatie die het nu is. Het spel heeft op alle vlakken een Amerikaanse touch (zelfs bij dit woord). Er is altijd veel reuring, gekte en luide muziek rondom de kooi te vinden.

Normaal wordt het spel gespeeld in een grote kooi omringt met netten om een sport arena te creëren. Hierin spelen twee teams het spel onder leiding van een scheidsrechter (met fluit) die tevens commentator van dienst is (met microfoon). Ieder team wordt aangemoedigd door een cheerleader. Het team met de meest originele teamnaam mag uiteraard beginnen. Er wordt gegooid, geschoten of soms zelfs gekopt met foamballen ter grootte van een voetbal. Het team dat als eerste zes keer raak gooit wint! De prijzen variëren per keer van een high-five van de scheidsrechter tot een ereronde onder luid applaus. We bieden ook een indoor variant aan; nóg gekker, bewegend licht, rookmachines en een DJ met soundboard!

Om vast te houden aan de eerdergenoemde kernwoorden van Beerpong XXL wordt het bijvoorbeeld nooit ‘kaal verhuurd’. We zorgen  er altijd voor dat we de juiste mensen en aankleding meenemen. Ook kijken we graag samen met de klant naar de perfecte locatie op het festivalterrein. Beerpong XXL is ons eerste zelf ontwikkelde concept. Met deze eigen concepten willen we laten zien waartoe we in staat zijn. Uiteraard passen niet alle concepten bij alle klanten, daarom denken we graag mee over een concept op maat.

Beerpong XXL werd in 2017 bedacht, ontwikkelt én geproduceerd voor Paaspop. Naast deze activiteit hebben wij nog een aantal zelf ontwikkelde concepten. Daarnaast denken we ook graag met de klant mee over unieke maatwerk concepten.

Hier stonden we laatst nog ballen te gooien:

Geen zin om veel tekst te lezen?

Bekijk hier foto's van voorgaande projecten!